Remus F.P.M. Aussen Muziekproducties

Muziek!

Red Charmaine, Gipsy, fado, Cubaans, uitstapjes naar jazz - alles op emotie! 

Diona Fox & her Ragdolls, maakt (uit de pers:) "Nachtclubmuziek, maar dan van het soort dat de aandacht vasthoudt!" Jazz, hot & soul, en vooral eigen nummers. CD volgt !   

CC Grand, Rock & soul, eigen nummers, CD on it's way! En dit is een videoclip (nog van vóór het album)    

Lief 't Leven, het liedjesprogramma van Guido Schaake, over ouderschap...! 

Bassen!

Eigenlijk heb ik zo ongeveer alle basgeluiden die er bestaan. een Jazzbassfretless, akoestisch, een Moog, elektrische en een 'gewone' contrabas, Danelectro, Airline, Gibson... En daarnaast een marimbula, tuba, basharmonica, chapman stick, guitarron, een zelfgebouwde basbanjo, Vox Humana bouwde twee bijzondere modulaire bassen (met verwisselbare pickups), en eigenlijk kan ik daar al alles mee...   Thuis staan er overigens niet zo veel. Mijn meeste bassen staan in een kluis bij een bank, vanwege de constante vochtigheidsgraad.  

En verder...

...schrijf ik voor kwartaalblad 'De Bassist'

speel ik af en toe mee in het project 'WALTER', of met La Charanga Central, en schuif ik aan bij sessies. Coaching, invallen en/of meewerken bij/aan een kortlopend project doe ik, ondanks een lekker drukke agenda, ook nog steeds. Een bas hongert altijd naar nieuw! Binnenkort op deze site: mijn agenda. O, enne... wie geeft me een reden om flink te gaan oefenen op m'n tuba en mandoline...?      

 Mooi dat onze CD 'Birds' geworden is... Koop 'm via de CC Grand-website (mailtje) en beluister 'm alvast op Spotify