Remus F.P.M. Aussen Muziekproducties

Muziek!

Diona Fox & her Ragdolls, maakt (uit de pers:) "Nachtclubmuziek, maar dan van het soort dat de aandacht vasthoudt!" 'Amy Winehouse meets Django Reinhardt, en vooral eigen nummers. CD is klaar & te koop, en lekker niet op Spotify!   

Lief 't Leven, het liedjesprogramma van Guido Schaake, over ouderschap...! 

Bassen!

Eigenlijk heb ik zo ongeveer alle basgeluiden die er bestaan. een Jazzbassfretless, akoestisch, een Moog, elektrische en een 'gewone' contrabas, Danelectro, Airline, Gibson... En daarnaast een marimbula, tuba (binnenkort sta ik ermee in TV-serie 'De Terugkeer'), basharmonica, chapman stick, guitarron, een zelfgebouwde basbanjo, Vox Humana bouwde twee bijzondere modulaire bassen (met verwisselbare pickups), en eigenlijk kan ik daar al alles mee...   Thuis staan er overigens niet zo veel. Mijn meeste bassen staan in een kluis bij een bank, vanwege de constante vochtigheidsgraad.  

En verder...

...geef ik basgitaarles bij Zang- en Muziekcentrum Vlaardingen (aanmelden kan!),  schrijf ik voor kwartaalblad 'De Bassist'

speel ik af en toe mee/val ik in bij het project 'WALTER', of met La Charanga Central, The Dukes of NOLA (in ontwikkeling...!), Red Charmaine, The Superstar Coverband en Let's Be Gipsies  en schuif ik aan bij sessies. Coaching, invallen en/of meewerken bij/aan een kortlopend project doe ik, ondanks een lekker drukke agenda, ook nog steeds. Een bas hongert altijd naar nieuw! O, enne... wie geeft me een reden om flink te gaan oefenen op m'n tuba en mandoline...?